X

Arriba una nova pastera a Eivissa amb 12 migrants a bord

Amb aquesta ja són 14 les embarcacions arribades enguany a les Illes amb més de 194 migrants a bord

18/01/2022

Arriba una nova pastera a Eivissa amb 12 migrants a bord

Redacció

Arriba una nova pastera a Eivissa amb 12 migrants a bord. L’embarcació ha estat localitzada aquest dimarts de matinada a la zona de Talamanca, segons han informat fonts oficials. Ara practicaran proves PCR i s’iniciaran els seus expedients.

Aquesta és la segona pastera interceptada a Eivissa des del diumenge. Entre els migrants de la pastera que va arribar diumenge a Eivissa hi ha dos positius i 15 estan confinats. Els 27 migrants interceptats des de diumenge en dues embarcacions arribades a Mallorca i a Eivissa, han estat traslladats als respectius hotels covid per fer quarantena, després d’haver-se detectat dos positius en cada una de les barques.

Aquest dimarts, 12 migrants interceptats en aigües de Cabrera han estat traslladats a l’hotel covid de Palma. Els dos positius han arribat en ambulància mentre que els 10 contactes estrets ho han fet en vehicles policials.

Amb la pastera d’aquest dimarts, ja són 14 les embarcacions arribades enguany a les Illes amb més de 194 migrants a bord. El 2021, van tocar terra a Balears 161 pasteres en les quals van arribar fins a les illes des del nord d’Àfrica 2.343 migrants. L’any anterior havien arribat 112 pasteres amb 1.464 immigrants a bord.

18/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris