X

Arribam a l’equador de l’abril amb el vent com a protagonista

A partir de darrera hora de dissabte, la tramuntana s'intensificarà a Menorca i durant la nit de dissabte a diumenge bufarà molt fort, amb cops que superaran els 90 km/h

14/04/2023

Arribam a l’equador de l’abril amb el vent com a protagonista

Fotografia de J. Maria Riera a Can Picafort.

El Temps

Començam el cap de setmana amb sol, però també amb vent, element que serà el protagonista aquests dies.

Aquest divendres capvespre tendrem el cel destapat, amb el pas de niguls alts i prims; el vent del sud-oest bufarà moderat i alterarà la situació marítima, amb redols de forta maror al sud i a l’oest de les Illes. La temperatura màxima s’enfilarà i quedarà entre els 20 i 24 ºC en general.

Aquest dissabte, tendrem un dia amb moltes estones de sol, només a Menorca el cel romandrà variable, fins i tot, de manera puntual pot caure qualque ruixat feble. Anit, el vent del nord-oest bufarà fort, sobretot a l’oest de Mallorca, i anirà afluixant amb el pas del dia; per altra banda, a partir de darrera hora del dia, la tramuntana s’intensificarà a Menorca i durant la nit de dissabte a diumenge bufarà molt fort, amb cops que superaran els 90 km/h, i les ones podran superar els 7 metres al nord de l’illa. La temperatura serà molt semblant a la d’avui, amb valors diürns, que es mouran entre els 20 i 24 ºC.

Diumenge encara bufarà la tramuntana i, malgrat que no serà tan intensa com el vespre, encara bufarà amb cops forts. Augmentaran els niguls i de manera molt puntual pot haver-hi qualque ruixat, més probable al nord i a l’est de Mallorca. La temperatura es mantindrà sense canvis, malgrat que a Menorca i al nord-est de Mallorca baixarà lleugerament i l’ambient serà més fresc.

14/04/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris