X

Arriben tres pasteres a les Balears: una a Cabrera, una a Cap Blanc, i una altra a Ca Marí, a Formentera

De moment, hi ha una vintena de persones detingudes. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per trobar la resta d'ocupants

26/12/2019

Arriben tres pasteres a les Balears: una a Cabrera, una a Cap Blanc, i una altra a Ca Marí, a Formentera

Imatge de la pastera arribada a Ca Marí, Formentera.

En qüestió d’hores, han arribat tres pasteres a les Balears: una a Cabrera, una a Cap Blanc, i la tercera a Ca Marí (Formentera). De moment, hi ha una vintena de persones detingudes. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per trobar la resta d’ocupants.

La primera l’ha detectat el Sistema Integrat de Vigilancia Exterior (el SIVE) aquesta matinada al sudest de Cabrera.

L’embarcació duia a bord 10 persones que ja han estat arrestades per la Guàrdia civil i posades a disposició de la Policía Nacional. En la segona barca, arribada al Cap Blanc (Mallorca) també avui, de moment se n’ha arrestat un ocupant. Els migrants venguts amb aquestes dues embarcacions ja són prefactura de la Policia Nacional a Palma.

Finalment a Formentera s’ha localitzat una altra embarcació, concretament a la platja de Ca Marí. La Guàrdia Civil ha detingut una desena de persones.

Noves arribades de pasteres en un any de xifres rècord: amb 38 embarcacions i 480 persones detingudes. D’aquestes, 42 eren menors d’edat.

Amb tot, a aquesta hora, Salvament Marítim cerca a 16 persones que viatjaven a bord d’una pastera al Mar d’Alborán.

26/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT