De Paiporta a Cas Capiscol: la nova vida de n’Hugo
Cinc infants de la Comunitat Valenciana han estat escolaritzats a les Balears d'ençà de la DANA
L'australià Michael Staniak inaugura aquest dijous una mostra multidisciplinar al palau de Can Vivot, a Palma
El pati de Can Vivot, a Palma, s’està emprant per reflectir una era digital. L’australià Michael Staniak hi va deixant les seves creacions com si es tractàs de pintures rupestres.
Totes les seves escultures s’han gestat a partir d’escanejos 3D de parets de coves que l’artista va trobar a internet. El motiu pel qual, diu, que va triar els motius de les cavernes “és perquè va ser el primer lloc on els humans vàrem enregistrar visualment les nostres històries com a comunitat”.
Per no trencar el vincle amb el passat, ha fet les escultures amb bronze. Defensa que al segle XXI ens comunicam de manera similar a com ho fèiem a la prehistòria, tot i que ha canviat el mitjà. En comptes de fer-ho a les coves, es deixa testimoni als murs de Facebook i Instagram. Un detonant creatiu per a Staniak, que exhibirà les seves obres gràcies a La Bibi Gallery.
L’artista, acompanyat d’un equip d’operaris, prepara uns panells que es cobriran amb miralls, on es penjaran els seus quadres. “En Michael tria aquests miralls perquè ell entén l’internet, no com una finestra, sinó com un reflex de les nostres inquietuds i la nostra personalitat”, explica el fundador de la galeria, Marc Bibiloni.
Una exposició feta també per ser vista a les pantalles, i on les obres també s’enregistren a la blockchain com un NFT. Aquest dijous serà la inauguració, i la podreu visitar fins al 23 d’abril al pati de Can Vivot.
Cinc infants de la Comunitat Valenciana han estat escolaritzats a les Balears d'ençà de la DANA
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
És un programa de l'Hospital de Son Espases que es va crear fa tres mesos
1.284 adolescents de 25 centres han escenificat els feminicidis produïts a Espanya des del 2003