MEDIA

‘Arxipèlag Blau’, el documental que estrenarà IB3 amb imatges espectaculars del fons marí balear

El film comptarà amb imatges enregistrades pel submarinista finat Fernando Garfella


‘Arxipèlag Blau’ és la nova sèrie documental de sis capítols, coproduïda per la Fundació Marilles i IB3, que recull imatges excepcionals de la flora i la fauna marines de les Balears. El film documental s’estrenarà a principis de l’any que ve a IB3 Televisió, però aquest dimarts horabaixa, i per primera vegada, se n’ha pogut veure un avançament al cinema Rívoli de Palma.

Les imatges espectaculars del documental han servit per presentar la conferència del biòleg marí Enric Ballesteros, amb una visió personal de la mar balear. Tot plegat, per valorar la riquesa de la biodiversitat marina de les Illes que, segons aquest investigador, compta amb un 33% d’espècies que només s’hi poden trobar a la mateixa Mediterrània.

Acompanyat pel fotògraf Agustí Torres i la doctora en ciències biològiques Emma Cebriàn, s’han posat sobre la taula les prioritats que s’han de tenir en compte per garantir la preservació d’aquest ecosistema marí, que fa de la mar balear un entorn únic.

La idea original d’aquesta sèrie neix a IB3, concretament de l’impuls i iniciativa del productor delegat i treballador de la casa Carmelo Sirera i s’ha pogut dur a terme gràcies al suport de la Fundació Marilles, capitanejada per Aniol Esteban. Tot per posar en valor i celebrar la riquesa de la biodiversitat del territori, tan mar endins com a la costa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |