X

La patronal hotelera de Menorca veu complicat començar l’estiu amb tantes restriccions

El Consell de Menorca dóna per fet que Menorca podrà començar la desescalada el dia 11 de maig

29/04/2020

La patronal hotelera de Menorca veu complicat començar l’estiu amb tantes restriccions

La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, dóna per fet que Menorca podrà començar la desescalada dia 11 de maig, entrant a la Fase-1 i que s’iniciarà la reactivació econòmica. Susana Mora admet que li hauria agradat formar part del grup de territoris pilot, com Formentera, que comencen el pla de desconfinament una setmana abans, dia quatre, però valora molt positivament que les instruccions de l’Estat incloguin el desenvolupament asimètric de la desescalada.

En canvi, la gerent de l’Associació Hotelera de Menorca, Azucena Jiménez, ha estat molt més crítica i, veu molt complicada la temporada: no només pel descens de facturació que suposarà l’aplicació de les mesures de distanciament, sinó també -i especialment- per la incertesa de si vindran o no turistes i quan ho faran.

I precisament vistes les dificultats que viuran tots els negocis relacionats amb el turisme, el Col·legi d’Arquitectes de Menorca demana a les administracions que apostin ara per la construcció. Asseguren que si s’estalona el sector i es relaxen puntualment algunes limitacions, podria absorbir una part, ni que sigui petita, de l’atur.

29/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris