X

Assassinada una dona a Palma a mans de la seva exparella

El Lobby de Dones i organitzacions en defensa de la igualtat han convocat una concentració demà a les 20h a la plaça de Joan Carles I

16/11/2018

Assassinada una dona a Palma a mans de la seva exparella

Un home ha matat la seva excompanya dins un comerç de mobles del carrer d’Aragó. Hi ha entrat armat amb un ganivet i l’ha apunyalada davant tots els treballadors i clients que hi havia en aquell moment.

L’atac s’ha comès poc abans de les cinc del capvespre. La dona hi treballava de caixera i, segons els testimonis, era al seu lloc de feina quan ha irromput l’home. L’ha apunyalat diverses vegades i ha fugit corrents. Alguns homes que havien presenciat l’escena l’han perseguit.

Es dona la circumstància que un dels homes que l’ha perseguit coneix l’agressor. Tots dos són vigilants de seguretat. L’home ha fugit pel carrer Lledoner, on es troba el col·legi Pedro Poveda. L’alarma creada a la zona ha provocat que alguns pares hagin donat avís al centre perquè no s’obrissin les portes a les cinc del capvespre per evitar que sortissin els alumnes.

Els treballadors de la tenda han quedat consternats. La dona, de 36 anys, ha estat assistida pels serveis d’emergència, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. Segons les primeres investigacions, l’agressor i la víctima havien mantengut una relació durant un any i l’havien romput feia poc. Segons han confirmat els companys de la dona a IB3 Notícies, la víctima se sentia assetjada per l’home i havia presentat una denúncia. L’home, de 46 anys, es troba detengut a la Prefectura de la Policia Nacional.

16/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris