X

L’assentament okupa de Can Misses desconeixia les molèsties que causava a l’helicòpter d’emergències

Han netejat les rodalies de branques per por als incendis

10/07/2018

L’assentament okupa de Can Misses desconeixia les molèsties que causava a l’helicòpter d’emergències

Són de nacionalitat romanesa i fa quatre anys que viuen en unes barraques situades a uns terrenys del barri de Can Misses, segons ells, amb el vistiplau del propietari d’aquests terrenys.

Els inquilins també diuen que no saben res de les queixes de la gerència de l’Hospital de Can Misses, situat a menys de cinquanta metres d’aquest poblat.

Segons la gerència, la presència d’aquestes barraques dificultaria les maniobres d’enlairament i aterrament de l’helicòpter que opera entre Eivissa i Formentera.

Un informe de l’empresa que gestiona el servei de transport ha alertat que les plaques solars que hi ha instal·lades als sostres d’aquests infrahabitatges els enlluernen quan volen damunt l’heliport de l’Hospital. A més, en alguna ocasió la força que generen les hèlixs de l’helicòpter han arrencat fustes i altres materials de l’assentament okupa.

D’altra banda, alertats pels tres incendis que s’han declarat als darrers dies al veï poblat il·legal de sa Joveria, els habitants de les barraques de Can Misses han decidit protegir-se. Diuen que recentment han netejat de branques i arbustos secs les rodalies de les seues barraques. Segons ells, aquest tallafoc s’hauria fet amb el consentiment de l’amo d’aquesta propietat.

10/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris