SOCIETAT

Associacions demanen que es vacunin les persones amb tots els graus de dependència

La Mancomunitat del Pla de Mallorca ha sol·licitat a Salut la vacunació als centres de dia d'Algaida i Petra.


Fa 14 anys Alessandro Marinelli va patir un accident de moto que li va causar una lesió medul·lar. Ell té reconeguda una dependència de grau 2 i presideix PREDIF, la Plataforma de Persones amb Discapacitat Física de les Illes on atenen usuaris amb dependència de grau tres, la més elevada.

Alessandro considera una bona notícia que avui capvespre comencin a vacunar aquest col·lectiu. Opina que quan rebin el vaccí, podran tornar a sortir de casa o reprendre activitats físiques, com ara la rehabilitació, que havien deixat de fer per por. Demanen que s’ampliï la vacunació els cuidadors que no són professionals i les persones amb altres graus de dependència.

Una petició aquesta darrera que també fa la Mancomunitat del Pla de Mallorca. Han enviat una carta a la Conselleria de Salut, en la qual demanen que es vacunin la seixantena d’usuaris dels centres de dia d’Algaida i Petra. Tots ells són persones amb un diferent grau de dependència.

També demanen que vaccinin els empleats d’aquests centres i la cinquantena de treballadors familiars que acudeixen a atendre usuaris a domicilis de 13 municipis del Pla. Els centres de dia d’Algaida i Petra encara no han tengut cap cas positiu i demanen que els vacunin, perquè això continuï sent així.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |