mallorca

Assun Planas i Francesc Orella inauguren l’Escola Municipal de Teatre d’Inca

L'actriu mallorquina, directora del centre, n'ha creat el projecte educatiu

Assun+Planas+i+Francesc+Orella+inauguren+l%27Escola+Municipal+de+Teatre+d%27Inca

L’Escola Municipal de Teatre d’Inca ja és una realitat. Aquest divendres s’ha duit a terme l’acte d’inauguració. L’actor català Francesc Orella n’ha fet el discurs.

Dilluns que ve començarà la inscripció a l’Escola, on ja s’esperen prop de 60 alumnes, i dia 6 de novembre s’iniciaran les classes. L’actriu mallorquina Assun Planas n’ha creat el projecte educatiu, que és una continuació del que va produir l’actriu Catalina Solivellas, ara delegada de Cultura del Govern, en la Fundació de teatre Es Convent. L’equip docent estarà format per actors i actrius de renom de l’illa com Toni Vallés, Joan Miquel Artigues i Núria Fiol.

L’Escola vol convertir-se en el referent cultural de les arts escèniques al municipi i al Raiguer i potenciar així el Teatre Principal d’Inca, que s’espera que obri portes durant l’any que ve.

En el seu discurs, l’actor Francesc Orella, Premi Nacional de Teatre, ha mostrat les que van ser les seves primeres experiències en el món del teatre que va començar gràcies, ha dit, al descobriment de la literatura dramàtica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alguns gimnasos han optat per impartir classes a l’aire lliure

Una fórmula que dona més tranquil·litat a alguns clients

L’Ajuntament de Manacor ha d’esmenar a escarada el Pla General, que té prop de 200 deficiències

El ple municipal l'hauria d'aprovar de manera definitiva abans del mes de novembre, perquè si no fos així es tornaria...

Sant Llorenç exigeix al Consell que reformi quatre dels ponts que provocaren la fatídica torrentada

L'Ajuntament ha entregat els projectes i el conveni que han de permetre les intervencions però no ha rebut cap resposta...