X

Aterra per primera vegada a Palma ‘Tu ciudad se llena de pianos’

La iniciativa ha estat organitzada per la Fundació Jesús Serra i el Concurs Internacional de Música Maria Canals

05/05/2023

Aterra per primera vegada a Palma ‘Tu ciudad se llena de pianos’

Redacció

Set punts emblemàtics de la ciutat de Palma, entre els quals es troben el passeig del Born, s’Hort del Rei o la Rambla, han acollit aquest divendres, per primera vegada, la iniciativa ‘Tu ciudad se llena de pianos’, a partir de la qual els amants de l’instrument poden tocar o escoltar la seva música. La iniciativa ha estat organitzada per la Fundació Jesús Serra i el Concurs Internacional de Música Maria Canals.

De fet, animats pels estudiants del Conservatori de Música, des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre, han estat molts els ciutadans que han aprofitat l’ocasió per interpretar alguna peça.

Les localitzacions a l’aire lliure triades per a l’ocasió han estat, en concret, el carrer del Mirador, s’Hort del Rei-Escultura Calder, el passeig donis Born, la plaça de Cort, la plaça del Mercat, la Rambla i la plaça de la Verge de la Salut.

A més, dins d’aquesta jornada, l’Escola Municipal de Música de Palma ha aprofitat per fer l’activitat ‘Pianada’ a partir de les 17.00 hores a la plaça de Cort, en la qual han participat més de 50 alumnes.

05/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris