X

Aturen l’asfaltatge de la carretera general de Menorca per minimitzar-ne els efectes en ple estiu

Es reprendrà el 15 de setembre per evitar el "caos circulatori" que duu a camions i autobusos a arribar 30 minuts tard en els seus trajectes

04/07/2018

Aturen l’asfaltatge de la carretera general de Menorca per minimitzar-ne els efectes en ple estiu

El Consell de Menorca ha acordat aquest dimecres aturar les feines d’asfaltatge de la carretera general entre Ciutadella i Ferreries i posposar-les fins després del 15 de setembre, quan s’hagi reduït considerablement el trànsit a la via troncal de l’illa. Així es vol garantir la seguretat d’usuaris i treballadors i minimitzar els efectes, en especial les retencions de fins a una hora que s’hab registrat aquests dies.

L’associació d’empreses de transport ha denunciat que camions i autobusos pateixen un retard mitjà de 30 minuts en els seus trajectes per culpa del que anomenen “caos circulatori”. Tant és així que ahir tres camions no van arribar a temps per poder embarcar.

Les retencions al tram entre Ciutadella i Ferreries, que ara allarga dos mesos l’obra fins al 19 de novembre, van coincidir el juny amb les provocades per l’asfaltatge de la carretera entre Maó i es Castell.

Els menorquins ja fa més de 4 anys que conviuen amb la carretera general en obres i, segons les previsions, encara hi queden altres 4 anys i mig al davant. El Ministeri de Foment ha prorrogat els terminis fins a l’any 2023.

04/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris