SOCIETAT

Augmenta el reciclatge a Llucmajor

En un mes de recollida selectiva porta a porta han passat d'un 6% a un 88%


En un mes els veïns de Llucmajor han passat de reciclar un 6% dels seus residus a un 88%. Un canvi que s’ha produït arran de la implantació de la recollida selectiva porta a porta que va començar fa un mes. La fracció del rebuig ha passat de representar un 93% a tan sols un 12%. I això ha estat en bona part gràcies a la implantació de la recollida de matèria orgànica.

Els veïns en general diuen que estan satisfets del nou sistema de recollida, però el canvi sí que ha generat alguns problemes a fora vila. A la zona rústica s’han retirat els contenidors i els residents s’han d’adreçar a les noves àrees d’aportació vigilades que s’han obert al poble. Alguns, però, encara són reticents i de vegades apareixen bosses de fems en alguns camins.

La reducció del rebuig abaratirà els costos d’incineració que paga l’Ajuntament a Tirme. El Consistori ja estudia bonificacions per aplicar en els rebuts de fems de cara a l’any que ve. També s’abaratirà la tarifa per als residents a fora vila perquè no tenen servei de recollida.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |