societat

Augmenta un 200% la demanda d’aliments que ofereix la Creu Roja

L'entitat serveix menjar a domicili per a unes 1.000 famílies cada setmana

EFE/Manuel Bruque


La Creu Roja està distribuint a domicili cada setmana a Palma lots d’aliments i productes d’higiene per a un miler de famílies amb pocs recursos durant l’estat d’alarma per la pandèmia de coronavirus.

La directora d’Emergències de l’entitat assistencial a Balears, Victòria Avellà, ha explicat que abans de l’aturada de les activitats econòmiques per la crisi sanitària eren usuaris d’aquest servei unes 300 famílies, la qual cosa suposa un increment de la demanda del 200%.

La Creu Roja treballava anteriorment amb un model de repartiment basat en la recollida dels lots d’aliments i productes bàsics per part dels beneficiaris, però per a contribuir al confinament i evitar la concentració de persones en els punts de lliurament ha reforçat el servei de repartiment a domicili.

També ha modificat la seva organització unificant l’emmagatzematge, la preparació dels lots i les partides per al repartiment en una unitat logística en la qual treballen, repartides en dos torns diaris, 28 persones amb diferents funcions, ha detallat Avellà.

Des d’aquest centre es distribueixen cada setmana entre 40 i 50 palets de productes, part d’ells donats per diferents empreses productores i distribuïdores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Policia Local d’Alaior tanca parcialment la platja de Son Bou per excés d’ocupació

Primeres situacions de col·lapse a Cala Mitjana per la manca de vigilància a l'aparcament de Cala Galdana

Cremen de manera intencionada tres embarcacions al port de Fornells

Sospiten d'un grup de joves que fan botellada a la zona

Usuaris i empreses demanen més àrees específiques per a caravanes a Menorca

Darrerament hi ha hagut conflictes amb veïns de Santandria i des Grau

Conflictes per l’increment de caravanes a Son Serra

Els veïns es queixen que estacionin al nucli urbà i els caravanistes lamenten que hi ha pocs llocs habilitats a Mallorca