societat

Augmenta un 235% les queixes per botellades a la via pública

Les queixes per música molesta als pisos veïnats passen de 332 a 549, un 65 per cent més

Augmenta+un+235%25+les+queixes+per+botellades+a+la+via+p%C3%BAblica

Augmenta un 235 per cent les queixes rebudes per la Policia Local de Palma durant el mes de juliol a causa de les botellades a la via pública, respecte de les que es varen rebre el juliol del 2019. És una de les dades més significatives del recull de queixes rebudes per diverses molèsties que els veïnats han notificat al cos policial, però n’hi ha més i per altres motius. En total, el mes passat se’n varen registrar més de 1.400, gairebé un 62 per cent superior que en les mateixes dates de l’any passat.

Era un secret de domini públic, però les xifres de la Policia Local de Palma ho confirmen: quan els bars tanquen a les 2 del dematí, molts continuen la festa de manera il·legal. Ja sigui amb festes a pisos, a fora viles, o fent botellades. En total, s’ha passat de rebre 872 queixes al mes de juliol de 2019, a rebre’n enguany 1.410, prop d’un 62 per cent més. Això són queixes, que no acaben sempre amb denúncia.

L’augment més espectacular de queixes veïnals s’ha donat en les botellades: de 39 l’any passat, a 131 enguany, atenció, un 235 per cent més. Les queixes per música molesta als pisos veïnats passen de 332 a 549, un 65 per cent més. Paradoxalment, l’indret on sempre hi havia més queixes, Platja de Palma, enguany no destaca per damunt els altres barris palmesans, per mor de la manca de turisme de masses.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa