X

Augmenten a Eivissa les licitacions d’obra pública que queden desertes per l’augment de preus

Tres dels cinc ajuntaments han hagut de readaptar molts pressupostos enguany per l'increment de costos

19/12/2022

Augmenten a Eivissa les licitacions d’obra pública que queden desertes per l’augment de preus

Les obres d’abastiment d’aigua del barri de Can Nadal, a l’entrada de Santa Eulària, és un dels projectes que han quedat deserts. En 150.000 euros que estava pressupostat inicialment, s’ha hagut de pujar entre un 20 i un 30 %. En la mateixa situació es troben les obres per arreglar la plaça de sa Font des Iern, al barri de Can Ramon. Són dos dels cinc projectes que han quedat deserts a l’Ajuntament.

En aquest cas, són partides petites, però també passa amb les més abundants. A Vila, l’adjudicació de la Casa de la Música, que havia de construir-se a aquest solar, ha quedat deserta en dues ocasions. En el segon concurs, es va incrementar en més d’un milió d’euros el cost de la licitació, fins a arribar als sis milions. El Consistori l’ha descartat per aquesta legislatura.

I a Sant Josep, ha quedat desert el concurs per al sistema de bombeig d’aigua marina a Cala Vedella i Port des Torrent. Va sortir a licitació per més de 600.000 euros per tres anys i, una vegada refet el projecte, s’ofereixen més de 500.000 euros per dos anys. A Sant Antoni i Sant Joan, en canvi, són els únics ajuntaments que no han patit aquesta situació.

19/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris