Informatius

Augmenten els controls als aeroports pels passatgers britànics: només poden entrar els vacunats amb pauta completa

La incidència al Regne Unit frega els 900 casos per cada 100.000 habitants a 14 dies


Augmenten els controls d’entrada als aeroports pels passatgers procedents del Regne Unit, a causa de l’augment de casos de COVID-19 i de l’aparició de la nova variant.

Des d’avui, només podran viatjar a Espanya els viatgers d’aques país que acreditin que estan vacunats amb la pauta completa. Fins ara, ho podien fer amb una prova PCR negativa o demostrant que han passat la malaltia.

Avui a l’Aeroport de Palma arriben tres vols procedents del Regne Unit. Els passatgers que aterraven aquest matí des de la capital britànica explicaven que estan d’acord amb la mesura. També han indicat que han hagut de mostrar el certificat de vacunació tant a l’aeroport d’origen com de destinació.

En els controls que fa Sanitat Exterior als passatgers als aeroports de les Illes, segons explica Delegació del Govern, s’aplica el mateix protocol que s’havia fet fins ara. Si algú no acredita que està vacunat, se’l retorna al Regne Unit.

Allà, el govern pren mesures per controlar l’expansio del virus i l aparició de la nova variant. Tots els passatgers que tornen al país han de confinar-se dos dies, fer-se una prova PCR i esperar fins que el resultat sigui positiu per desconfinar-se.

Això, quan han augmentat els contagis. El Regne Unit presenta una incidència de gairebé 900 casos per cada 100.000 habitants a 14 dies. Allà, el 80 per cent de la població té les dues dosis de la vacuna.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Mallora es vol consolidar a FITUR com una destinació prioritària per al mercat nacional

L'illa es promocionarà com una destinació MICE, esportiva, cultural i oberta durant tot l'any

Augmenta un 16% la venda de cotxes de segona mà a Balears

És el segon increment més destacat i supera la mitjana nacional, que se situa en un nou per cent