societat

Augmenten les freqüències de l’EMT durant els caps de setmana i festius

Es recuperen un 80 per cent de les freqüències habituals amb algunes excepcions

Augmenten+les+freq%C3%BC%C3%A8ncies+de+l%27EMT+durant+els+caps+de+setmana+i+festius

Amb l’entrada a la fase 1, la circulació de busos torna a poc a poc a la normalitat. Aquesta setmana l’EMT ja n’ha augmentat les freqüències fins a gairebé un 80 per cent. A partir d’aquest dissabte, passarà el mateix durant els caps de setmana i festius. Línies com la 3, la 4, la 5, la 7, la 25 i la 35, tendran una freqüència d’entre 12 i 15 minuts.

També recuperen freqüències les línies que circulen pel carrer del General Riera, la carretera de Valldemossa, Son Oliva, el carrer Aragó o la zona de Nou Llevant (L10, L12, L16, L24, L33). En aquest cas, hi passaran entre cada 15 i 25 minuts.

Línies complementàries (L14, L20, L23, L28, L29, L39, L46, L47), com les que van als hospitals de Son Espases i Son Llàtzer, també incrementaran el seu servei, tenint en compte els torns dels sanitaris.

Hi ha altres línies que continuaran amb els horaris extraordinaris (A1, A2, L1, L19). Com les que connecten amb llocs que encara no han recuperat la normalitat: el port, l’aeroport i el parc bit i la Universitat.

L’ajuntament recorda que és obligatori l’ús de mascareta per accedir als autobusos. Agents de la policia local de paisà vigilen perquè es complexin les normes sanitàries dins el transport públic. També es demana als usuaris que es facin les mans netes en entrar al bus. Per això, s’han instal·lat 100 dispensadors de gel hidroalcohòlic dins la flota de l’EMT. A més, recomanen el pagament amb la targeta ciutadana. Tot per evitar nous contagis per COVID-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un grup de comerciants enceta una recollida de signatures contra el sentit únic del port de Maó

L'APB tirarà endavant tot i la protesta: la mesura entrarà en vigor dilluns que ve

Maó protesta davant Endesa pel mal estat de la calçada del camí de Trepucó

Les obres de canalització per traslladar l'aigua des de l'EDAR des Castell fins a la central tèrmica de Maó continuen...

El Govern es reuneix amb la FAPA per tractar sobre el proper curs i la conciliació familiar

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes destaca que la socialització és insubstituïble dins del procés educatiu

L’UME envia personal, material i vehicles per la campanya contraincendis a Balears

Segons el Ministeri de Defensa, aquest reforç permetrà desplaçar un primer contingent de militars en helicòpter des de la Península...