X

Augmenten prop d’un 50% els usuaris de l’EMT

La gratuïtat ha disparat l'ús d'aquest transport públic. El març d'enguany ha registrat un rècord absolut de viatgers i ha superat les xifres de 2019

23/05/2023

Augmenten prop d’un 50%25 els usuaris de l’EMT

Margalida Riera

L’Empresa Municipal de Transports de Palma guanya passatgers. De gener a abril, l’EMT ha transportat 14.844.241 usuaris; això és un 46,84% més que l’any passat. El més de març ha estat rècord absolut, ja que hi ha hagut un augment important tant de residents com de visitants. Fonts de l’empresa expliquen que la retirada de la mascareta obligatòria al febrer i la gratuïtat per als usuaris habituals n’han impulsat l’ús.

Alguns passatgers expliquen que línies més turístiques, com la de s’Arenal o la del Dic de l’Oest, on pugen creueristes, de vegades, ja van massa carregades i, en general, veurien positiu l’increment de freqüències en cap de setmana. També diuen que l’aplicació va millor ara, però que alguns panells informatius no funcionen bé.

El regidor de Mobilitat de Palma, Francesc Dalmau, assegura que estan preparats per fer front a l’augment de passatgers de l’estiu, amb més conductors i vehicles. De fet, n’esperen de nous d’aquí a pocs mesos, i explica que ja han resolt les incidències de pas per aturada a l’aplicació de fa unes setmanes.

23/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris