X

Augmenten un 20% les queixes i denúncies d’usuaris a l’Associació Defensor del Pacient a Balears

A finals d'any, l'associació, que creu que els problemes venen agreujats per una falta de professionals sanitaris, n'espera rebre unes 200

04/05/2023

Augmenten un 20%25 les queixes i denúncies d’usuaris a l’Associació Defensor del Pacient a Balears

Redacció

Les queixes i denúncies que arriben a l’Associació Defensor del Pacient a Balears s’han incrementat un 20% respecte de l’any passat. A finals d’any, l’associació n’espera rebre unes 200. L’associació creu que els problemes venen agreujats per una falta de professionals sanitaris.

L’Ib-Salut és conscient del problema de les llistes d’espera, però apunten que aquests 4 primers mesos de l’any s’ha assolit, per primer cop, la mateixa activitat hospitalària que hi havia el 2019. S’ha reduït 8 dies l’espera per intervencions quirúrgiques i ha minvat un 13% el nombre de pacients que esperen uns 60 dies per una primera consulta externa.

Així mateix, a l’Ib-Salut es mostren contents amb els progressos, però admeten que s’ha de treballar més per mantenir aquesta minva.

04/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });