Augusto Fernández, el millor balear al Gran Premi de les Amèriques

El de Sencelles ha acabat desè la cursa de MotoGP, mentre que Joan Mir no va poder finalitzar-la per una caiguda. A Moto2, debut discret d'Izan Guevara a la categoria

17/04/2023

8

Només 13 pilots aconseguiren finalitzar la cursa de MotoGP, dura i complicada en què Augusto Fernández demostrà que cada dia que passa la seva adaptació és millor. Feina constant del pilot senceller que firmà el millor resultat balear al circuit d’Austin. El pilot de Tech 3 Racing va acabar en desena posició, va sumar sis punts i va ser la millor de totes les KTM. Pitjor anaren les coses a Joan Mir. Després de no haver pogut competir a la cursa anterior per una caiguda a la cursa a l’esprint, ahir tampoc no va aconseguir acabar la carrera amb la seva Honda. Una caiguda quan s’havien rodat 12 voltes el va obligar a abandonar. El guanyador de la cursa va ser Àlex Rins, que va aprofitar una nova caiguda de Pecco Bagnaia.

Izan Guevara

En Moto 2, malgrat haver-se disputat ja dos Grans Premis, s’ha produït l’esperat debut d’Izan Guevara a la nova categoria. El campió de moto3, lesionat, encara no s’havia estrenat. Va acabar en la posició 21, en una carrera que va guanyar Pedro Acosta.