X

Augusto Fernández i Izan Guevara sortiran des de la pole al GP d’Aragó

Joan Mir s'ha hagut de retirar per la lesió al turmell dret

17/09/2022

Augusto Fernández i Izan Guevara sortiran des de la pole al GP d’Aragó

Augusto Fernández, líder del Mundial de Moto 2, ha aconseguit la pole a Motorland i sortirà demà des de la primera posició de la graella al Gran Premi d’Aragó. L’estratègia a la classificació era fer una bona gestió de les rodes i ha funcionat. El mallorquí és el pilot més en forma del mundial, però tot i sortir demà des de la posició preferent de la graella, no espera una cursa fàcil. Aquesta setmana s’ha conegut que Augusto Fernández farà el bot a motoGP i, una victòria, seria una bona manera de celebrar la notícia.

I per qui seria un somni guanyar el mundial de Moto 3 és per al líder Izan Guevara. El mallorquí sortirà des de la pole per quarta vegada aquest curs. Posar distància amb els perseguidors des de l’inici és el que més li agrada al palmesà.

La retirada de Joan Mir

Joan Mir ha decidit avui abandonar al Gran Premi d’Aragó. Després dels entrenaments lliures d’avui dematí, el mallorquí ha decidit que no valia la pena continuar, ja que no podia pilotar al cent per cent. El de Suzuki tampoc no serà al Gran Premi del Japó, per poder recuperar-se bé.

17/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris