X

Avarca de Menorca i Haris de Tenerife, el vigent campió, es juguen l’accés directe a les semifinals de la Superlliga

María Barrasa equipara el partit en importància a les grans cites al pavelló; Banguerro, Arredondo i Llabrès, baixes sensibles

11/02/2023

Avarca de Menorca i Haris de Tenerife, el vigent campió, es juguen l’accés directe a les semifinals de la Superlliga

Redacció

Partidàs avui a Ciutadella… i just abans de la celebració de la Copa de la Reina. L’Avarca de Menorca i el Tenerife (19 hores) juguen un partit determinant amb vista als play-off de la lliga.

El calendari és així de capritxós. A les portes del torneig del K.O., Avarca i Tenerife, segon i tercer classificat, i separats només per dos punts, es juguen part important del seu futur a la competició. El segon lloc classifica directament per a les semifinals de la Superlliga i atorga també una plaça a Europa per al curs que ve. A Ciutadella, estan preparades per una altra vetllada important.

L’experiència és un gran. La col·locadora María Barrasa, que cumpleix la setena temporada al club, recordar les grans nits viscudes al pavelló i les equipara en importància al partit contra les canàries.

L’Haris és el vigent campió de totes les competicions domèstiques i aterra a Menorca directament des d’Alemanya, on ha estat eliminat de la Champions League. A la primera volta. les canàries van guanyar l’Avarca per 3-2, i al mercat d’hivern s’ha reforçat amb la central nord-americana Brooke Kanas i l’atacant alemanya Laura Rodwald, dos fitxatges de garanties  per a la fase més important del calendari.

Wanda Banguero segueix recuperant-se de la lesió al bessó. Per part seva, el vigent campió també tindrà dues absències sensibles: la capitana Lisbet Arredondo i la lliure Patri Llabrés.

11/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris