X

Avarques de Menorca respectuoses amb els peus dels infants: creixen els nous formats i es recuperen les exportacions

Ria desenvolupa una avarca elàstica i flexible que respecta el creixement i desenvolupament del peu

10/06/2023

Avarques de Menorca respectuoses amb els peus dels infants: creixen els nous formats i es recuperen les exportacions

Les noves avarques Ria són elàstiques i respectuoses amb els peus dels infants. Han mantingut l’essència, però hi han introduït una sèrie de canvis importants. Respecten el creixement natural del peu, són molt flexibles i amples, fet que permet el lliure moviment dels dits.

Podòlegs com Álex Florit asseguren que “els fillets, el que necessiten és que la sabata sigui minimalista, que els deixi desenvolupar com toca; realment el que fa falta és impacte, com si anessin descalços”.

És una de les estratègies d’aquest fabricant per aconseguir nous nínxols de mercat on hi ha demanda i recuperar les xifres d’abans de la pandèmia.

Les vendes de l’avarca menorquina encara no arriben a les xifres prepandèmia, però sí que creixen a poc a poc, el 2022 a Ria es van vendre un 15% més d’avarques que el 2021, i destaca el creixement del mercat francès, que fomenten a través de fires i cercant representants.

En altres empreses de l’illa, com Castell, també recuperen, a poc a poc, les exportacions. Venen a Alemanya, Itàlia, Singapur, els Emirats Àrabs o Austràlia. De fet, els va bé poder vendre allà durant els mesos que menys feina hi ha a Menorca. En l’àmbit nacional, els seus mercats més importants són el català i el basc.

10/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT