mallorca

Aviació Civil contractarà l’augment dels serveis mínims interilles si les companyies aèries no fan propostes

Tant Aena com el Govern esperen fins divendres que les companyies aèries facin les seves propostes

Aviaci%C3%B3+Civil+contractar%C3%A0+l%26apos%3Baugment+dels+serveis+m%C3%ADnims+interilles+si+les+companyies+a%C3%A8ries+no+fan+propostes

A les 10:55, ha sortit un vol d’Eivissa amb destinació a Palma d’Air Europa. Com podem veure a les imatges, el vol d’avui ha sortit amb places lliures. De fet, en general, el vol no anava tant ple com el que ha estat objecte de denúncia per part d’una passatgera d’Air Europa que havia fet aquest dilluns el trajecte Eivissa-Palma. Alguns dels passatgers ja han volat durant l’estat d’alarma i asseguren que s’hi han trobat de tot: avions plens i d’altres amb menys ocupació.

Asseguren que, tot i que en alguns vols hi ha seients lliures, és molt complicar mantenir la distància de seguretat. Els passatgers, que volen tots amb motius justificats: laborals o de salut, aterren a Mallorca mitja hora després d’enlairar-se. Diuen que, en aquest vol, s’ha respectat millor la distància física. A més de l’arribada a Palma d’aquest vol, des de Son Sant Joan n’ha sortit un altre amb destinació Menorca.

Air Europa no ha volgut donar la seva versió a IB3 malgrat les preguntes que se li han fet envers aquestes qüestions. Un altre assumpte que afecta Air Europa és l’increment fins el doble dels serveis mínims essencials dels vols entre illes que passen de dos a quatre diaris, segons es va publicar al BOE el passat diumenge. De moment, aquest increment no s’està produint. Tant Aena com el Govern esperen fins divendres que les companyies aèries facin les seves propostes. En cas que no es produeixin serà la Direcció General d’Aviació Civil (ministeri de Foment) qui adjudiqui directament, segons ha explicat Xavier Ramis, director general de Transports.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Fotògraf Pau Font publica un llibre on retrata els dimonis de les diferents colles de les Illes

Un treball d'arxiu per conèixer els personatges de l'infern protagonistes dels correfocs

Bel Busquets es presenta a les primàries de Més al Consell de Mallorca

Argumenta que la seva experiència i compromís la converteixen en "la millor candidata" per a la formació ecosobiranista

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica

14 persones detingudes en el cas de les 12 menors tutelades per l’IMAS

Segons els investigadors, entre les víctimes localitzades fins ara, hi hauria 9 usuàries de centres d'acollida. La policia ja ha...