X

Baixa la pressió hospitalària al Mateu Orfila amb 31 pacients ingressats

L'Àrea de Salut de Menorca espera que continuï baixant la pressió a l'hospital, fet que permetria començar a recuperar l'activitat quirúrgica

28/07/2021

Baixa la pressió hospitalària al Mateu Orfila amb 31 pacients ingressats

Cristina Tomás

Menorca s’avança a la campanya de vacunació. Els municipis de Sant Lluís, Mercadal i Es Migjorn començarà a vacunar als majors de 16 anys sense cita prèvia… de 3 i mitja a 7 del capvespre. Dijous serà el torn de Ferreries, Alaior i Es Castell i divendres de Fornells i Sant Climent. Els responsables sanitaris fan una crida a la població, ja que la majoria de persones que ingressen a l’hospital o no estan vacunats o no tenen la pauta completa de la vacuna.

Segueixen augmentant els contagis. Avui s’han diagnosticat 63 nous casos i s’han donat 5 altes, que deixen amb un total de 711 els casos actius a l’illa. Mentrestant, baixa la pressió hospitalària al Mateu Orfila. Hi ha 31 pacients ingressats a l’hospital: 25 a planta, 3 menys que ahir, i 6 a la Unitat de Cures Intensives. La directora mèdica del Mateu Orfila, Tamara Contreras, espera que continuï baixant la pressió a l’hospital, fet que permetria començar a recuperar l’activitat quirúrgica.

28/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris