economia

Baixa un 47% el trànsit aeri a Son Sant Joan respecte al mateix període del 2019

El 16 d'agost del 2019 hi va haver 1006 moviments a Son Sant Joan mentre que enguany han estat 16

Baixa+un+47%25+el+tr%C3%A0nsit+aeri+a+Son+Sant+Joan+respecte+al+mateix+per%C3%ADode+del+2019

L’aeroport de Son Sant Joan és ara mateix el cinquè en moviment aeri a Europa. El superen l’aeroport d’Amsterdam amb 836 vols, l’aeroport Paris Charles de Gaulle amb 745 i molt a prop el de Frankfurt i Istanbul amb 595 operacions. Ahir l’aeroport de Palma va operar 553 vols. Aquestes dades suposen una davallada del 45% respecte del mateix dia de l’any passat, quan van aterrar i enlairar-se 1006 avions.

L’agost del 2019, alguns dels pics de moviment es produïren durant la setmana que acabam de passar. En concret, el 16 d’agost del 2019 hi va haver 1006 moviments a Son Sant Joan mentre que enguany se’n van produir 616, una baixada de quasi un 39%. També és significativa la baixada del dissabte 22 d’agost. Enguany hi ha hagut 564 moviments mentre que l’any passat van ser 1029.

Unes dades que reflecteixen les imatges que trobam a l’aeroport. Zones de facturació buides o tancades i poca gent pels passadissos. Durant tota la jornada estan programats 464 moviments, 129 amb Alemanya una de les zones que ara mateix recomana no viatjar a les Illes. D’aquests 64 són d’arribades, però la majoria venen gairebé buits.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El sector de les discoteques i la música en directe prepara tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres, al Mallorca Live Summer, hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

La contractació d’animació es redueix un 40% als hotels

Les empreses esperen reactivar la feina amb l'arribada del turisme britànic i l'obertura d'hotels, i poder allargar la temporada

Fons europeus: oxigen indispensable per a la diversificació econòmica de les Illes

Un dels projectes que ja s'ha inclòs dins el pla estratègic estatal és la creació del tramvia de Palma