X

Baixen fins a un 25% els lloguers dels locals a algunes zones de Palma

Molts negocis han hagut de tancar i com que l'oferta és més elevada, en algunes zones el preu del lloguer i de compra ha davallat considerablement

08/01/2022

Baixen fins a un 25%25 els lloguers dels locals a algunes zones de Palma

Un miler de locals a Palma estan ara mateix buits, a punt per vendre o per llogar. De tots els locals que tancaren durant la pandèmia, la meitat han tornat a obrir, però l’altra meitat ha quedat amb les barreres posades. L’oferta és tan elevada que el preu del lloguer en algunes zones ja ha davallat fins al 25%.

Abans que s’escampés el coronavirus, el preu de venda en segons quines zones tocava el sostre. Un exemple és el metre quadrat al Born de Palma. L’any 2018 era de 108 euros el metre quadrat. Ara es troben locals per comprar a 80 euros el metre quadrat. El preu del lloguer segueix aquesta tendència.

El preu del lloguer és un dels principals condicionants per obrir o tancar un negoci. A Palma, un 90% són de lloguer.

A segons quines zones el preu ha baixat fins a un 25% per l’elevada oferta. És el cas de les barriades que han patit també la competència de les grans superfícies. Altres ho han fet per qüestions estratègiques davant la manca de turistes. L’aposta segura és mantenir el client local.

Tot depèn molt de la zona, però el lloguer d’un local d’entre 80 i 100 metres quadrats oscil·la entre els 700 i els 1000 euros.

08/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT