societat

Baixen les reserves turístiques a Mallorca per a final d’agost

Després de dues setmanes amb el 65% de l'ocupació, la Federació Hotelera avisa que la tendència canvia a partir del 26 d'agost


La Federació Hotelera de Mallorca avisa que la tendència de les reserves baixa amb un descens molt més acusat a partir del 26 d’agost, just quan s’acaben les vacances escolars dels mercats internacionals. En canvi, des de Platja de Palma, els hotelers preveuen arribar a tenir més d’un 68% de les reserves en els propers 15 dies.

Ocupació hotelera a la Platja de Palma

La Platja de Palma té en aquests moments 98 hotels oberts, que sumen més de 30 mil places disponibles. És el 91% de la planta que formen part de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma. Les xifres d’ocupació són però molt diverses: durant la primera quinzena d’agost oscil·len entre un 55% i un 78%. En canvi, l’estimació de les previsions per a la segona quinzena del mes d’agost baixen i es situen entre un 47% i un 68%.

Baixen les reserves turístiques a tota Mallorca

Una tendència que també es veu a la resta de zones turístiques de Mallorca. De fet, la Federació Hotelera de Mallorca mostra la seva preocupació per les reserves a partir del 26 d’agost, just quan acaben les vacances escolars dels principals mercats emissors.

Unes xifres que poden variar, ja que segons l’Associació Hotelera de Platja de Palma, la tendència d’aquesta temporada són les reserves de darrer minut.

Respecte al programa de l’IMSERSO, que es reprendrà la temporada 2021/2022, la Federació Hotelera de Mallorca demana una “revisió profunda” del programa que, assegura, “ha quedat obsolet”. Creuen que és un “greuge comparatiu que la resta d’agents hagin vist millorades les seves condicions” i es deixi el sector hoteler, diuen, una vegada més, de banda.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Tres noves pasteres albirades a Cabrera, eleven a 176 els migrants arribats a les costes de Balears

Aquest dimarts han arribat 13 embarcacions i ja s'iguala la xifra de tot el 2020

Recta final perquè la Funerària de Palma aconsegueixi el 100 per cent del tanatori de Bon Sosec

L'Empresa Funerària Municipal de Palma ultima les negociacions amb Funespanya que consistiria en una permuta

La central tèrmica de Maó fa una passa en matèria de descarbonització i redueix de manera important l’ús del fuel

Els motors d'aquest combustible que, fins ara, s'utilitzaven fins a 8.700 hores a l'any, passaran a funcionar només 500 hores...

El Govern prepara la documentació perquè l’Estat declari Ferreries zona catastròfica

Mentrestant, empreses i particulars continuen quantificant les conseqüències de la torrentada