X

Balàfia Postals i Edicions Aïllades presenten les novetats per aquest Sant Jordi

Destaquen les obres de David Ventura i Vicent Marí Tur 'Botja'

22/04/2024

Balàfia Postals i Edicions Aïllades presenten les novetats per aquest Sant Jordi

Les editorials pitiüses presenten algunes de les novetats literàries d’enguany. Són obres escrites i editades a Eivissa i publicades per petites editorials que fan molt d’esforç per mantenir-se vives, una feina totalment vocacional.

Una d’elles és la novel·la “Sortir a córrer, rentar-se les dents i portar-se bé” de David Ventura i editada per Edicions Aïllades de Ramon Mayol. El protagonista surt a córrer cada dia pel passeig Marítim com molts eivissencs, punt de partida per un personatge que el que busca és la normalitat. La novel·la ambientada en els anys més durs de la crisi a Vila.

D’un llibre viler passem a un josepí. Balàfia Postals, de Neus Escandell, presenta els seus títols per aquest dia del llibre entre els quals hi ha “A prop meu” de l’autor de Vicent Marí Tur ‘Botja’, una divertida i curiosa recopilació d’expressions i dites pròpies de la gent de Sant Josep.

Enguany Edicions Aïllades presenta sis títols nous i Balàfia Postals també. Editorials eivissenques que costen molt d’esforç mantenir, l’essència de la cultura pitiüsa en format paper i que podreu trobar el pròxim dimarts en una cita ineludible al passeig de Vara de Rei.

22/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris