X

Balanç positiu de la temporada a les línies de busos de Menorca: un 10% més d’usuaris que el 2019

Entre l'1 de setembre i el 15 d'octubre, s'han expedit 5.600 targetes d'abonament, per les 660 del mateix període de fa tres anys

31/10/2022

Balanç positiu de la temporada a les línies de busos de Menorca: un 10%25 més d’usuaris que el 2019

Redacció

Tot i les dificultats que han hagut d’enfrontar les empreses prestatàries dels serveis per la manca de conductors i els problemes de congestió a la carretera general, el balanç del Departament de Mobilitat no pot ser més positiu. S’ha superat en un 10% el nombre d’usuaris de la temporada de 2019. L’augment més notable, del 60%, s’ha produït a la línia 10, que uneix l’estació d’autobusos amb l’aeroport. També, han funcionat força bé les línies amb origen o destinació a Cala Galdana, amb increments d’entre el 5 i el 8%.

L’impacte del bus gratuït s’ha notat força a l’expedició de targetes de transport. Si entre el primer de setembre i la primera quinzena d’octubre s’expediren el 2019 un total de 660 targetes, la xifra s’ha enfilat aquest estiu fins als 5.600 abonaments en el mateix període de temps.

Per aquest hivern, es manté el taxi a demanda as Migjorn Gran, mentre que s’ha incorporat el servei als desplaçaments entre Fornells i Maó, i Es Mercadal i Fornells. La gran assignatura pendent és la licitació de les noves concessions, que es demorarà en el millor dels casos un any més. L’augment de freqüències i d’horaris obligarà a dur novament els plecs al plenari del Consell per a la seva aprovació inicial. Mobilitat activarà el servei de Bus Nit per aquesta nit, prèvia a la festivitat de Tots Sants.

31/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris