Balears és la comunitat autònoma on més puja el lloguer: un 20,32%

egons el darrer informe de Tinsa, el preu de l'habitatge ha pujat a les Balears un 3,8 per cent en un any, un 4,5 en àmbit estatal


Segons el darrer informe de pisos.com, les Balears són la comunitat autònoma on més ha augmentat enguany el preu del lloguer. Un 20,32 per cent. De mitjana, aquí pagam una renda de 989 euros, la tercera més alta d’Espanya. Però la demanda es tanta i l’oferta tan poca… que es paguen.

Palma és la capital de província amb els pisos de lloguer més grans, i això també es paga. Viure a Ciutat costa de mitjana 1.090 euros. Un 21,25 per cent més que ara fa uns anys. Una mensualitat que ens col·loca entre les cinc més cares d’Espanya. Un rànking que encapçala Barcelona amb 1.599 euros al mes.

Davant aquesta situació, des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, on atenen famílies que no es poden permetre pagar més de 250 euros al mes, reclamen a l’Administració i a les entitats bancàries una forta aposta pel lloguer social. Però també, seny als propietaris.

Segons el darrer informe de Tinsa, el preu de l’habitatge ha pujat a les Balears un 3,8 per cent en un any, un 4,5 en àmbit estatal. I la corba, segons les previsions, continuarà enguany en ascens.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |