societat

Els hospitals públics de les Illes comencen a obrir unitats Covid-19 davant el possible increment d’ingressos

En aquests moments, hi ha 10 persones a l'UCI i ja s'han contagiat 19 facultatius sanitaris en només dues setmanes

Els+hospitals+p%C3%BAblics+de+les+Illes+comencen+a+obrir+unitats+Covid-19+davant+el+possible+increment+d%27ingressos


Balears duplica la mitjana nacional de casos que han desenvolupat símptomes de COVID-19 en els darrers 7 dies

Espanya és ja el país amb més casos de coronavirus d’Europa, supera el Regne Unit, i Balears puja posicions en el rànquing nacional de covid-19. Arribam al cap de setmana amb més de 500 nous contagis. Els hospitals públics es preparen. Comencen a obrir unitats COVID-19 davant el possible increment d’ingressos. En aquests moments, hi ha 10 persones a l’UCI i ja s’han contagiat 19 facultatius sanitaris en només dues setmanes. L’IBSalut assegura que està preparat: disposa de material de protecció: vint milions de mascaretes i dotze milions de guants reservats a distints magatzems per fer front a 4 mesos de pandèmia.

El fet és que ara mateix Balears duplica la mitjana nacional de casos que han desenvolupat símptomes de COVID-19 en els darrers 7 dies, segons el darrer informe del Ministeri de Sanitat.

Les Illes registren 14 casos per cada 100.000 habitants, només per darrera Navarra. Concretament a Balears, l’epicentre de la pandèmia ara mateix és a Palma. A la capital hi ha en aquests moments 450 casos actius de covid-19. Fa un mes, n’hi havia poc més de 50, s’ha multiplicat per 8. A molta distància, però també amb notables increments, se situen els dos municipis veïnats, Calvià i Llucmajor. Els segueix Inca, amb 31 casos actius de coronavirus.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Teresa vidal Gracia 10/08/2020

    No pot ser què l’obligació de la mascarete sigui d’obligacio compliment i els bars i restaurants és permeti que la distància entre persones no es compleixin!!!a Ciutadella han permès ampliació del espai però ara hi ha més ocupació de taules amb mes gent i sen-sé el distanciament.Els veïns estem exposats diariament a les saturació d’aquests locals tant de sorolls brutícia i també contra el nostre dret a l salut, per un benefici d’uns pocs!!!l’ajuntament!!!si hi ha rebrots és responsable de no fer complimentar les normatives.

Cercador |


més contingut relacionat

Fracassa la negociació per intentar reactivar l’escorxador de Ciutadella

l'Ajuntament diu que els treballadors no accepten cap proposta. Mentre, l'altre escorxador de l'illa, el de Maó, avisa que no té prou personal per assumir més volum de feina

Es Castell tindrà el primer parc fotovoltaic públic de Balears

El projecte preveu que els ciutadans cobreixin 700.000 euros, més de la meitat de la inversió total

Manacor suspèn els concursos de Sant Antoni

De moment no s'han anul·lat les festes a l'espera de veure com evoluciona la pandèmia

L’IMAS reconeix que ha faltat “visió de conjunt” per actuar davants els casos d’abusos a menors tutelats

Aquest dimecres s'han conegut les conclusions de l'informe d'experts en relació amb els casos confirmats en els centres de tutela