X

Balears rebrà 3.500 turistes del pla pilot aquesta setmana

En aquesta setmana hauran format part del pla un total de 16 vols, set més que els aprovats inicialment

19/06/2020

Balears rebrà 3.500 turistes del pla pilot aquesta setmana

EFE/ Atienza

Balears rebrà durant aquest cap de setmana al voltant de 2.300 turistes alemanys dins el pla pilot de turisme amb el qual tancarà aquests set dies amb una xifra total de 3.500 visitants.

Això suposa que durant el cap de setmana arribaran gairebé el doble de visitants que els que s’han rebut des del dilluns. Fins a aquest divendres, Balears ha rebut 1.200 turistes, segons ha indicat la portaveu del Govern, Pilar Costa, en roda de premsa. Els primers 400 van arribar dilluns en dos vols operats per TUI.

Cap dels visitants que han aterrat a Balears en el marc del pla pilot ha necessitat atenció mèdica. La comunitat realitza controls sanitaris en els aeroports i preveu mantenir-los després de la finalització de l’estat d’alarma i fins al 30 de juny.

Originalment estava previst que el pla pilot es desenvolupés durant tota la quinzena però s’ha vist escurçat per l’obertura de les fronteres el 21 de juny anunciada pel Govern d’Espanya. En aquesta setmana hauran format part del pla un total de 16 vols, set més que els aprovats inicialment -sumaven 17, però un va ser cancel·lat-.


10 vols més a Palma per al pla pilot de turisme
La confusió a Alemanya sobre el pla pilot provoca cancel·lacions i expulsions

19/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT