X

El Banc d’Aliments i Es Refugi celebren amb èxit jornades solidàries

Ambdues iniciatives solidàries encara romandràn actives durant tot el dia de demà dissabte

30/11/2018

El Banc d’Aliments i Es Refugi celebren amb èxit jornades solidàries

Dues iniciatives solidàries coincideixen aquests dies a Mallorca. Una té lloc al pati de la Misericòrdia de Palma. Acull el tradicional mercadet a benefici de l’associació Es Refugi.  L’altra té lloc a més de 60 superfícies comercials, on el Banc d’Aliments recull menjar per aquells que més ho necessiten. Tant una iniciativa com l’altra han demostrat ser un èxit, i nombroses persones no han dubtat a col·laborar amb la causa.

La campanya del Banc d’Aliments per ajudar els més necessitats és una iniciativa que es du a terme arreu de l’Estat. Més de 1.000 voluntaris entre avui i demà a Mallorca encoratjan els clients perquè donin menjar a aquells que més ho necessiten. La resposta dels clients ha estat generosa i molts d’ells ja han ofert les seves aportacions. Es confia en arribar als 125.000 quilos d’aliment, xifra molt superior als 107.000 de l’any passat. El Banc d’Aliments de Mallorca catalitza tota aquesta ajuda, per després repartir-la entre les organitzacions que fan arribar el menjar als necessitats.

L’Associació Es Refugi també ofereixen la seva ajuda a qui més ho necessita. El seu mercadet solidari, que té lloc al Pati de la Misericòrdia de Palma, ha estat tot un èxit.

Ambdues iniciatives solidàries estaran actives també demà dissabte, per aquells que hi vulguin col·laborar.

30/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris