economia

Bankia comptava amb 135 oficines a les Illes el 2020

L'entitat va vendre 94 immobles amb l'objectiu d'aconseguir un major rendiment

Bankia+comptava+amb+135+oficines+a+les+Illes+el+2020

Bankia va tancar el 2020 un exercici molt positiu en termes de negoci i les llles hi varen contribuir amb una quota de mercat de les més elevades d’Espanya, amb un 14% del volum de guanys.

A Balears comptava l’any passat amb un total de 135 oficines i 264 caixers. 790 professionals hi feien feina. L’entitat financera va llançar convocatòries socials juntament amb onze fundacions d’origen. En el cas de la comunitat autònoma, va donar suport a 42 projectes amb Sa Nostra, que varen beneficiar més de 18.000 persones. A través de la xarxa solidària i la implicació dels treballadors del banc es varen poder dur a terme més de 250 iniciatives solidàries. 10 d’aquestes a l’arxipèlag. La inversió superà el milió 350.000 euros.

A les illes, es varen vendre durant el passat exercici més de 94 immobles amb l’objectiu d’aconseguir un major rendiment per a l’entitat. Uns immobles que varen suposar una quantitat superior als 15 milions i mig d’euros. Va ser un dels territoris on es varen vendre més actius. Només superats per Madrid amb 209 i Andalusia amb 299.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell de Mallorca abona 3,8 milions d’euros per impulsar l’economia en temps de Covid

La institució insular ha explicat que, amb aquests pagaments, ja ha abonat 20,8 milions d'euros en ajudes per compensar la...

Melià aposta pels seus establiments a la Xina amb ocupacions del 70%

La cadena hotelera acaba d'anunciar la signatura del seu tercer hotel a Xian, el principal epicentre econòmic del nord-oest del...

PIMEM-Restauració i AREMA exigeixen l’obertura de l’interior dels restaurants

Els restauradors asseguren que el seu sector ha patit una minva en la facturació de fins al vuitanta per cent,...

Els restauradors de Menorca també podran oferir sopars a terrasses els caps de setmana

La mesura serà vigent a partir de dia 23, però els interiors continuaran tancats a partir de les 5 del...