economia

Bankia designa Antoni Serra com a director corporatiu territorial a les Balears

Serra era fins ara director territorial de BMN per a les Balears


Bankia ha anunciat aquest divendres la seva nova organització a les Illes, amb el nomenament d’Antoni Serra com a director corporatiu territorial de les Balears, on es farà càrrec del negoci de particulars, i Manel López Arranz com a responsable de negoci d’empreses a les Balears i Catalunya.

La nova direcció territorial ha estat aprovada per Bankia en el marc de la fusió amb BMN-Sa Nostra, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

Serra era fins ara director territorial de BMN per a les Balears i, anteriorment, va ser responsable de la direcció de negocis i de la xarxa comercial a les Illes d’aquesta entitat. És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Navarra, i va cursar un postgrau de perfeccionament directiu per l’IESE Business School i Màster en Gestió d’empreses Financeres per la Universitat de les Illes Balears.

Pel que fa a López Arranz, es va incorporar al grup el 1989 i és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona. És responsable de la direcció de banca de negocis de Bankia a Catalunya des de 2011.

Amb aquesta nova organització interna, que entrarà en vigor en el moment en què es rebin les darreres autoritzacions administratives de la fusió, Bankia “aprofitarà les majors oportunitats de negoci i reforçarà les sinergies derivades de la integració d’ambdues entitats”, assenyala la nota.

L’entitat ha defensat la voluntat de configurar “una estructura més àgil i horitzontal, orientada a potenciar el negoci, facilitar la ràpida presa de decisions i crear oportunitats per al desenvolupament de les persones i la gestió del talent”.

Més informació:
 Bankia presentarà un ERO just després de l’absorció de BMN-Sa Nostra
 BMN-Sa Nostra és absorbida per Bankia

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Èxit en la primera fira de la cervesa artesana de Can Picafort

La localitat ha estat també l'espai escollit perquè els jutges tastin algunes de les cerveses que participen a la sisena...

Exitosa fira de les oportunitats a Felanitx

Els venedors que hi han participat han aprofitat per treure tot l'stock pendent de vendre a l'estiu

Arranz insisteix en el certificat covid per eliminar restriccions a l’hostaleria i a l’oci nocturn

La mesa de diàleg social revisarà les mesures anticovid demà dilluns

10 dels 22 projectes que han participat a Decelera han aconseguit finançament

La trobada d'emprenedors, que ja ha arribat a la sisena edició, té per objectiu fer una pausa per reflexionar