menorca

Bankia i Fundació Sa Nostra convoquen ajudes de 140.000 euros per a projectes socials a les Illes

El termini de presentació de projectes s'obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març


Bankia i la Fundació Sa Nostra ha posat en marxa aquest dilluns la ‘Convocatòria d’ajudes d’Acció Social 2020’, dotada amb 140.000 euros, per donar suport a projectes socials d’associacions i fundacions a les Illes.

La segona convocatòria conjunta de Bankia i Fundació Sa Nostra va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a les Illes Balears i els projectes de les quals estan centrats en la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural o a la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a les illes Balears, Antoni Serra, ha destacat que “per a tot l’equip de persones que treballem a Bankia aquest acord suposa una oportunitat única d’acostar-se de la mà de Fundació Sa Nostra a un gran nombre de projectes socials, de persones que ajuden a persones, a les Illes Balears”.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de les pàgines web de Bankia en acció i Fundació Sa Nostra on presentaran la seva sol·licitud de manera online. El termini de presentació de projectes s’obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març.

La ‘Convocatòria d’Acció Social 2020’ donarà suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000 euros. Les entitats i els projectes seleccionats es coneixeran el mes de juny.

A la convocatòria d’ajudes del passat any, totes dues entitats varen secundar 33 projectes que van beneficiar a més de 48.000 persones.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maó, pendent de la nova ordenació del port per convertir-lo en un reclam turístic internacional

Després de dos anys d'obres la galeria d'art Hausser & Wirth obrirà la seva delegació a Menorca el pròxim 17 de juliol a l'Illa...

El Camí de Cavalls tindrà el seu primer tram adaptat per a discapacitats en un any

S'aplanarà el traçat i s'eliminaran les roques del camí que uneix Son Saura del Nord amb ses Salines de Fornells

El pla general d’Alaior preveu el creixement del nucli cap a la zona de Cala en Busquets

A més d'un centre de salut i un centre de dia i geriàtric, es preveu la creació de 13 noves...

La companyia ‘Desencaixades’ reestrena la seva obra ‘Cossos i Caretes’ al teatre de Sant Lluís

Lucía Sas, Marie Tholon i Adriana Aguilar parlen de la por i de com la Covid ha capgirat les vides...