menorca

Bankia i Fundació Sa Nostra convoquen ajudes de 140.000 euros per a projectes socials a les Illes

El termini de presentació de projectes s'obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març


Bankia i la Fundació Sa Nostra ha posat en marxa aquest dilluns la ‘Convocatòria d’ajudes d’Acció Social 2020’, dotada amb 140.000 euros, per donar suport a projectes socials d’associacions i fundacions a les Illes.

La segona convocatòria conjunta de Bankia i Fundació Sa Nostra va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a les Illes Balears i els projectes de les quals estan centrats en la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural o a la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a les illes Balears, Antoni Serra, ha destacat que “per a tot l’equip de persones que treballem a Bankia aquest acord suposa una oportunitat única d’acostar-se de la mà de Fundació Sa Nostra a un gran nombre de projectes socials, de persones que ajuden a persones, a les Illes Balears”.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de les pàgines web de Bankia en acció i Fundació Sa Nostra on presentaran la seva sol·licitud de manera online. El termini de presentació de projectes s’obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març.

La ‘Convocatòria d’Acció Social 2020’ donarà suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000 euros. Les entitats i els projectes seleccionats es coneixeran el mes de juny.

A la convocatòria d’ajudes del passat any, totes dues entitats varen secundar 33 projectes que van beneficiar a més de 48.000 persones.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern té guardades un 30% de les vacunes que han arribat a les Illes

A les Illes, s'han inoculat més de 13.000 de les 19.000 dosis que han arribat. El Govern té a hores...

Menorca celebra el Sant Antoni més atípic de les darreres dècades

S'han suspès gairebé tots els actes, i tot i que s'ha celebrat la missa a la Catedral no s'ha fet...

Dijkstra guia l’Hestia Menorca a la victòria davant el Navarra

El pivot neerlandés anota 25 punts per un triomf aconseguit desde la fiabilitat a la pintura i el control de...

El Govern assegura que està garantida la segona dosi de la vacuna per a les residències

Segons el darrer recompte, s'han subministrat més de 12.800 vacunes a les nostres illes