menorca

Bankia i Fundació Sa Nostra convoquen ajudes de 140.000 euros per a projectes socials a les Illes

El termini de presentació de projectes s'obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març


Bankia i la Fundació Sa Nostra ha posat en marxa aquest dilluns la ‘Convocatòria d’ajudes d’Acció Social 2020’, dotada amb 140.000 euros, per donar suport a projectes socials d’associacions i fundacions a les Illes.

La segona convocatòria conjunta de Bankia i Fundació Sa Nostra va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a les Illes Balears i els projectes de les quals estan centrats en la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural o a la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a les illes Balears, Antoni Serra, ha destacat que “per a tot l’equip de persones que treballem a Bankia aquest acord suposa una oportunitat única d’acostar-se de la mà de Fundació Sa Nostra a un gran nombre de projectes socials, de persones que ajuden a persones, a les Illes Balears”.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de les pàgines web de Bankia en acció i Fundació Sa Nostra on presentaran la seva sol·licitud de manera online. El termini de presentació de projectes s’obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març.

La ‘Convocatòria d’Acció Social 2020’ donarà suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000 euros. Les entitats i els projectes seleccionats es coneixeran el mes de juny.

A la convocatòria d’ajudes del passat any, totes dues entitats varen secundar 33 projectes que van beneficiar a més de 48.000 persones.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Demanen ajudes per treure l’estoc de llet que provocarà el Covid cap a la Península

El CRDOP del Formatge de Maó demana que les ajudes compensin la diferència en el preu que reben els pagesos...

Comença el repartiment de 150 targetes alimentàries per a famílies vulnerables

Les lliuren les mateixes escoletes de Menorca per complementar les beques menjador que atorga la Conselleria d'Educació

Lleixiu fet a Menorca per desinfectar els carrers

L'única empresa de l'illa, desbordada per les peticions de l'administració

Mor una de les 12 persones infectades pel coronavirus al geriàtric des Mercadal

Salut farà aquest dijous el test als treballadors del centre, una setmana després de declarar-se el focus