menorca

Bankia i Fundació Sa Nostra convoquen ajudes de 140.000 euros per a projectes socials a les Illes

El termini de presentació de projectes s'obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març


Bankia i la Fundació Sa Nostra ha posat en marxa aquest dilluns la ‘Convocatòria d’ajudes d’Acció Social 2020’, dotada amb 140.000 euros, per donar suport a projectes socials d’associacions i fundacions a les Illes.

La segona convocatòria conjunta de Bankia i Fundació Sa Nostra va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a les Illes Balears i els projectes de les quals estan centrats en la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural o a la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a les illes Balears, Antoni Serra, ha destacat que “per a tot l’equip de persones que treballem a Bankia aquest acord suposa una oportunitat única d’acostar-se de la mà de Fundació Sa Nostra a un gran nombre de projectes socials, de persones que ajuden a persones, a les Illes Balears”.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de les pàgines web de Bankia en acció i Fundació Sa Nostra on presentaran la seva sol·licitud de manera online. El termini de presentació de projectes s’obre aquest dilluns i acaba el pròxim 27 de març.

La ‘Convocatòria d’Acció Social 2020’ donarà suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000 euros. Les entitats i els projectes seleccionats es coneixeran el mes de juny.

A la convocatòria d’ajudes del passat any, totes dues entitats varen secundar 33 projectes que van beneficiar a més de 48.000 persones.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Darrer balanç del coronavirus segons Sanitat: cinc casos positius més (2.739 en total) i cap mort

El Ministeri ha informat que 1.202 persones han precisat d'hospitalització a Balears des de l'inici de la pandèmia

El Teatre Principal de Maó torna a acollir les grans figures de la dansa

La Gala de les Estrelles s'ofereix enguany en dues sessions perquè tots els espectadors puguin guardar la distància

Les collites de Menorca no tenen sortida per la manca de demanda del sector hostaler

L'objectiu és col·locar tot l'excedent i aconseguir que no es desestabilitzin els preus

Un 40% dels venedors ambulants de Maó demanen una baixa temporal

De les 68 paradetes i més en llista d'espera de l'any passat s'ha passat a només 40