X

Banyalbufar restringeix l’aigua davant la situació crítica de les reserves

El nucli urbà només té aigua potable entre les 16.00h i les 23.00h, mentre que en rústic s'ha interromput indefinidament

22/05/2024

Banyalbufar restringeix l’aigua davant la situació crítica de les reserves

Construir un dipòsit de reserva, invertir en la reparació de fuites i vigilar el malbaratament. Són els tres eixos en què fa feina l’Ajuntament de Banyalbufar per solucionar la manca d’aigua que pateix el municipi. El Consistori s’ha vist obligat a aplicar restriccions i talls intermitents per pal·liar la situació crítica del dipòsit municipal.

Fins que la situació no millori, a la zona urbana només hi haurà aigua des de les 4 del capvespre fins a les 11 del vespre. Però a les cases ubicades en rústic el subministrament està suspès completament.

Sense aigua des d’ahir horabaixa, els locals comercials i de restauració bar s’enginyen com poden per continuar donant servei als clients. Alguns han decidit tancar els banys i empren aigua guardada en ribelles per no haver d’aturar la cafetera.

El poble és un anar i venir de camions que traginen aigua per omplir aljubs particulars i també per restablir els nivells mínims del dipòsit municipal. Des de l’abril s’ha prohibit regar jardins, omplir piscines i rentar terrasses i cotxes. A més també es controla el consum diari per habitant que no pot superar els 75 litres per persona i dia.

22/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT