societat

L’horabauxa a Ciutadella s’estén al port davant la manca de regulació de la música al carrer

Aprofiten que des de principi d'any està prohibit programar els concerts que es feien als carrers del centre


Un dels bars de la Costa Marina de Ciutadella ha programat per aquest dissabte a les 16 h un concert en directe i dos locals més de la zona han decidit obrir les portes a la mateixa hora. S’han unit per oferir copes amb música durant els dissabtes del mes de gener en aquesta zona pròxima al port però amb trànsit de vehicles. També el Club Nàutic vol aprofitar l’estirada d’aquesta moda de sortir els dissabtes capvespre durant l’hivern.

Aprofiten que des del passat 31 de desembre es prohibeixen els concerts al carrer, motor dels horabauxes del centre de Ciutadella. La regidoria de Comerç, del PSOE, ha hagut de negociar amb els seus socis de govern les condicions del nou conveni per garantir el benestar dels veïnats. Està previst que s’aprovi el mes que ve. Es signa amb l’associació de comerciants Ciutadella antiga, que s’encarregarà de distribuir les peticions. Aquesta entitat demana més presència de la policia local.

Un bar del plaça del Mercat va ser el principal promotor de concerts i de la seva afluència se n’han beneficiat la resta d’establiments. Amb el nou conveni no podran celebrar un concert dos dissabtes seguits. Això pot suposar el tancament de l’establiment durant l’hivern.

Els músics de l’illa creuen que el nombre de concerts és insuficient però almanco amb el nou conveni es permet continuar amb els concerts al carrer.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern llança una campanya destinada a prevenir l’explotació sexual d’adolescents

La campanya dirigida per la Conselleria d’Afers Socials i Esports i l’IBDONA s'adreça a adolescents amb el lema “Per a...

La torrentada a Ferreries provoca pèrdues de desenes d’hectàrees de terra fèrtil i de sembrat

Les finques afectades demanen una neteja més regular dels torrents per minimitzar els impactes d'aquest fenomen

Cort premia 14 usuaris del transport públic per la seva fidelitat

El guanyador absolut ha utilitzat el servei de l'EMT un total de 2.772 vegades en tan sols un any

El Consell de Mallorca promou 57 accions perquè el català sigui a tots els àmbits de la societat

Les propostes s'inclouen a Molt a favor, un llibre escrit per set lingüistes compromesos amb la llengua catalana