Bèlgica es classifica per a quarts de final amb una remuntada èpica

El belgues capgiren un 0-2 en contra i aconsegueixen la victòria amb un gol al temps afegit

03/07/2018

Desolació nipona després de deixar escapar una oportunitat única de classificar-se per primera vegada pels quarts de final d’un Mundial. Els japonesos varen desaprofitar un 0-2 a favor i varen permetre que Bèlgica remuntàs el partit. Harugachi va posar per davant els asiàtics amb un xut creuat que supera Courtois. I quatre minuts més tard, el nou jugador del Betis, Inui, va fer somiar tot Japó amb el 0-2 amb un golàs des de la distància. La remuntada belga es va cuinar en només 20 minuts. Al 70, Vertonguen sorprèn el porter japonès amb aquesta rematada de cap impossible. Roberto Martínez va donar entrada a Fellaini i el futbolista belga va empatar el duel al minut 74, també amb una diana de cap. El seleccionador japonès no s’ho podia creure. La gesta dels belgues es va completar al minut 94, de la manera més èpica i també de la manera més cruel. Chadli feia el 3 a 2 després d’una contra. Amb patiment però Bèlgica compleix els pronòstics i jugarà els quarts de final.