món

Bèlgica també recomana la quarantena als turistes que visitin les Balears

La quarantena belga s'afegeix a la imposada també pel Govern britànic, que ha afectat de manera considerable la temporada turística a les Balears

Aeroport de Brussel·les


Bèlgica ha afegit Madrid i Balears a la llista de zona “taronja”, per a les quals es recomana que els turistes que tornin facin quarantena, en la qual ja estaven Girona, Tarragona, País Basc, La Rioja, Extremadura, Sòria, Guadalajara, Castelló, València, Múrcia i Almeria. El Ministeri d’Exteriors belga va actualitzar el dimecres a la tarda les seves recomanacions de viatge en relació amb la pandèmia de coronavirus.

És l’únic canvi que Bèlgica va realitzar per a Espanya, que d’altra banda compta amb algunes regions a la llista “vermella” de llocs als quals no està autoritzat viatjar, que inclouen Aragó i Navarra i les províncies catalanes de Barcelona i Lleida. D’altra banda, Bèlgica va incloure el dimecres en la seva llista taronja diferents zones de França i la província de Vukovar-Syrmia a Croàcia.

La web del servei d’Exteriors belga estableix una classificació entre zones verdes -a les quals no s’apliquen restriccions de viatge- zones taronges, per a les quals recomana extremar la vigilància i fer quarantena o passar un test de COVID, i zones vermelles a les quals no està permès desplaçar-se. El Ministeri d’Afers exteriors revisa diàriament el codi de colors sobre la base de les informacions dels experts de salut pública.

Des de l’1 d’agost cada persona que torni a Bèlgica de l’estranger o que desitgi passar més de 48 hores al país ha d’emplenar un formulari d’identificació amb informació sobre el lloc de procedència, el mitjà de transport utilitzat per a entrar a Bèlgica i altres detalls.

La quarantena de Bèlgica s’afegeix a la imposada també pel Govern britànic, que ha afectat de manera considerable la temporada turística a les Balears.


El Regne Unit estudia fer tests per reduir la quarantena
Hugh Elliott, ambaixador del Regne Unit: “Continuarem estudiant la petició d’excloure els arxipèlags de la nostra quarantena”

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La mort de Ginsburg desferma un estira i arronsa entre republicans i demòcrates

L'escó que deixa vacant la jutgessa progressista del Tribunal Suprem obre una batalla amb vista a les eleccions del 3...

Mor Ruth Bader Ginsburg, jutgessa del Tribunal Suprem dels Estats Units

Va ser nomenada per l'expresident George W. Bush per formar part del Tribunal Suprem fa 27 anys i era la...

Tomben l’estàtua d’un altre conqueridor espanyol

Es l'escultura de Sebastián Belalcázar, a Colòmbia, fundador de diverses ciutats al país

120 migrants es llancen a l’aigua des de l’Open Arms per no tenir un port on desembarcar

Es té constància que la guàrdia costanera italiana ha rescatat una part dels nàufrags.