Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

IB3 Cultura

‘Berenar amb Miró’ i ‘La persiana’, activitats en línia per conèixer millor el llegat del pintor

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca cerca noves fòrmules per suplir la manca de públic presencial


Difondre l’obra de Joan Miró i enfortir els llaços entre la societat i la Fundació Miró, a Mallorca. Amb aquest objectiu l’equip d’educadores de l’entitat han engegat el projecte pedagògic “Berenam amb Miró”. Una activitat que, entre d’altres coses, permet als participants passejar de manera virtual entre les obres i les eines de Miró al Taller Sert i a Son Boter mentre les educadores responen totes les preguntes que sel’s formulen.

Així s’adapta la Fundació Miró Mallorca a l’era Covid, ara que les restriccions d’aforament han fet practicament inviables les visites escolars i de grups nombrosos a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. D’altra banda, iniciatives com aquesta permeten donar a conèixer l’activitat de la Fundació a altres centres educatius del territori nacional. De fet, el primer centre a participar-hi va ser aquest de Cantàbria. Una iniciativa que a la qual s’afegeix “La persiana”, adreçada a joves de Secundària, Batxillerat i universitaris.

Amb tot recordam que, malgrat les restriccions, es mantenen les visites guiades, això sí, amb un màxim de 6 persones per grup.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El rei d’Etiòpia, la nova exposició de la Fundació Toni Catany

Antoni Garau, director de la Fundació Toni Catany, ens ha contat tots els secrets d'aquesta mostra, que ell mateix ha comissariat...

El MajorDocs EDUCA i el Festival d’Altres Cinemes conflueixen al CineCiutat de Palma

Aquest dijous s'han celebrat acte d'ambdós festivals, units pels documentals

Rusiñol, Mir, Anckermann i Montaner a les noves sales del XIX i XX al Museu de Mallorca

La col·lecció permanent s'obre a les visites aquest divendres, en un any en què el Museu ha augmentat els visitants...

Escultura avantguardista i pedagogia renovadora al Museu Fundació Joan March

Una mostra del madrileny Ángel Ferrant, un artista oblidat que va revolucionar la manera d'entendre l'art a la primera meitat del segle passat