X

Berenar de caixers i aigua-ros al geriàtric, moments del primer matí de festes a Maó

Mentrestant, a la plaça s'escampava l'arena, i els bars del voltant també deixaven les barres preparades

07/09/2023

Berenar de caixers i aigua-ros al geriàtric, moments del primer matí de festes a Maó

Blai Barber Ramos

Finalment, enguany sí que s’ha pogut mantenir la tradició, i el berenar de caixers ha omplert de germanor i bon menjar el Camí des Castell. Ha estat gràcies al relleu generacional i a la iniciativa de dues vesines que s’hi han volgut posar al capdavant. No hi ha faltat la pregonera popular, Loli Reynés, acompanyada del tamborer, que anunciava l’inici de les festes patronals.

Mentrestant, a la plaça s’escampava l’arena, i els bars del voltant també deixaven les barres preparades. Una representació dels caixers ha agafat l’aigua-ros a l’Ajuntament per repartir-la, per exemple, als usuaris del centre de dia i la residència.

Per aquestes festes de Maó s’ha preparat tot un dispositiu de seguretat, amb diversos efectius implicats, amb més unitats de Policia Nacional que es desplacen des de Palma, a més de control aeri amb un helicòpter i dos drons.

L’especial ‘Al Dia Menorca’, d’IB3 Ràdio, ha sortit a la plaça del Carme per entrevistar protagonistes de la festa, i la xaranga Bon Ball Tenim ha omplert de música els carrers del centre de Maó.

07/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris