X

Bestioles i criatures fantàstiques sortides de les escoles donen vida al bosc del Carnaval de Ciutadella

La temàtica escollida enguany per l'Ajuntament de Ciutadella ha inspirat gran varietat de disfresses artesanes

09/02/2024

Clara Elorduy

Pels carrers decorats amb branques i fulles, comencen a desfilar els primers gnoms del bosc. Són moltes les escoles que s’han adherit a la rua infantil amb la temàtica proposada per l’Ajuntament de Ciutadella, que enguany és el bosc.

Els personatges de conte i les criatures fantàstiques del bosc han inspirat moltes de les primeres disfresses que s’han deixat veure per Ciutadella. La fauna pròpia del bosc ha estat l’altre gran triomfadora d’aquest Carnaval Temàtic, que arriba a la setena edició amb una proposta que ha engrescat les escoles a exprimir la creativitat de petits i grans.

Alumnes i mestres han demostrat la seva habilitat per elaborar disfresses artesanes i amb materials reciclats. Cada classe ha aprofitat per aprendre un poquet més sobre el motiu de la seva disfressa, per exemple, sobre les ratapinyades, les abelles o els guardaboscos.

Aquest divendres capvespre, els fullets i bestioles tornaran a animar el bosc carnavalesc de Ciutadella. La festa infantil començarà a les 18.30 h a la plaça Nova, que serà també escenari de la revetlla amb l’actuació de Black Pearl.

09/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris