X

Biden es reivindica com la millor aposta contra Trump per les eleccions de 2020

És el favorit segons els sondejos a les primàries del Partit Demòcrata

13/09/2019

Biden es reivindica com la millor aposta contra Trump per les eleccions de 2020

Joe Biden, vicepresident dels Estats Units durant l’Administració Obama, es reivindica com el millor candidat per vèncer Donald Trump a les eleccions presidencials de novembre de 2020. És el favorit segons els sondejos a les primàries del Partit Demòcrata, seguit per Bernie Sanders i Elizabeth Warren, que tenen un perfil més socialdemòcrata.

Durant el tercer debat televisiu de les primàries han defensat plans ambiciosos per millorar la cobertura sanitària, criticats per l’exvicepresident. Biden ha reivindicat el centrisme i ha posat en dubte les opcions de guanyar unes eleccions presidencials dels seus contrincants.

Trump ridiculitza els candidats demòcrates

Mentrestant, Donald Trump també prepara les eleccions presidencials de 2020. El president nord-americà ha ridiculitzat en una conferència del Partit Republicà els candidats a les primàries del Partit Demòcrata.

Sobre Joe Biden ha manifestat que no seria rival pel president xinès Xi Jinping. També ha dit “boig” al senador Bernie Sanders. A més, ha afirmat que Pete Buttigeig, un altre dels candidats, està fent una “feina podrida” com a batle de South Bend, a Indiana.

13/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris