política

Biel Company considera que no és extraordinari ser la comunitat més beneficiada del Govern central

El PI diu que, tot i que aquestes ajudes són necessàries, no serviran per superar la crisi estructural que pateixen les Balears


El PP balear, mitjançant el seu president Biel Company, ha qualificat de “gran notícia per a les Balears” les ajudes directes per a petites i mitjanes empreses (pimes) i autònoms anunciades aquest divendres per part del Govern.

Segons ha valorat Company en nota de premsa, “el fet que Balears sigui, al costat de Canàries, la comunitat autònoma més beneficiada en el repartiment d’aquestes ajudes no ha de considerar-se com un fet històric ni extraordinari, sinó com la justa compensació pel major impacte de la pandèmia sobre el teixit productiu de les Illes per la seva dependència del turisme”.

De fet, ha assenyalat Company que “l’extraordinari en aquest cas i el que hagués estat intolerable és que s’hagués continuat amb el maltractament a les Illes i Balears no fos la comunitat més beneficiada amb aquestes ajudes, quan la caiguda de la seva economia ha estat tres vegades superior a la mitjana nacional“.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Casado defensa el liberalisme contra el virus del populisme

El president del PP ha dit que "només amb les nostres idees" Espanya podrà sortir "d'aquests moments tan complexos en l'àmbit econòmic, social i sanitari"

Totes les forces polítiques de l’Ajuntament de Marratxí s’uneixen en contra del parc fotovoltaic d’AENA

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd els demana que, si finalment no es fa el projecte, es comprometin a fer...

El ple de Sant Antoni fa efectiva la dimissió de Xicu Cardona

L'ex regidor d'Hisenda s'havia fet una piscina sense llicència quan estava a l'oposició