política

Biel Company no descarta Mateu Isern com a cap de llista a Palma

El president del PP balear assegura que ja tenen tancats el 90% dels candidats municipals, però no el de la capital


El president del Partit Popular a les Balears, Biel Company, no descarta que l’ex batle Mateu Isern encapçali de nou la llista municipal de la formació a Palma. “És una afiliat més”, apunta, i per tant susceptible d’anar a la candidatura palmesa, segons ha reconegut en una entrevista a l‘Informatiu Matí d’IB3 Ràdio. Company assegura que ja se fa feina des de fa mesos en intentar configurar “les millors llistes possibles” i sempre, diu, “parlant amb tothom”, amb Marga Duran -actual número 1 del PP a Palma-, la primera. “Palma és una plaça importantíssima”, i la prioritat és “aconseguir el millor resultat possible”.

“Tenim molts de caps visibles, però hi ha tot un seguit de persones que conformen l’envoltori necessari per tenir un bon grup”, ha assegurat el president del PP Balear. “Sempre analitzem ben tot, mai arribes a fer les coses bé per a tothom, però l’objectiu és aconseguir el millor grup per il·lusionar”. 
Torna a escoltar aquí l’entrevista a Biel Company 

 

No vol avançar possibles pactes

El PP té ja clar el 90%  dels candidats municipals. Les llistes “estan avançadíssimes i es presentaran més endavant, d’acord amb el calendari que marqui el Partit Popular a nivell nacional”. Biel Company, això sí, no ha volgut valorar possibles pactes postelectorals: “Anem passa a passa. El primer objectiu és conformar una bona candidatura. A partir d’aquí, ja vorem”. “No sabrem on serem al maig”, assegura.

Qüestionat directament sobre si governaria amb el suport de VOX, o d’altres partits, el president del PP balear només ha assegurat que “el que està clar és que el PP serà la força més votada al proper mes de maig. Volem guanyar i governar des de la centralitat: amb seny i moderació. Volem il·lusionar i resoldre els problemes que han creat “les polítiques dels darrers 10 o 15 anys de pactes d’esquerra, “de confrontació”, han de canviar. La feina dels polítics és arreglar els problemes de la gent i amb això farem feina.

Sobre les eleccions andaluses, Biel Company opina que “han donat seguiment al que ja passa la Unió Europea,on els extremismes d’una i altra banda van a l’alça, però no tendrà efecte massa important a les Balears”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El Consell de Menorca demana un préstec d’11 milions per liquidar el deute pendent amb Cesgarden

El ple ratificat el conveni amb el Govern que resol el problema de les bestretes

La campanya d’Europa per fomentar el vot entre els joves

En les darreres eleccions europees només votaren un 25% dels joves

L’Estat i les Balears es disputen la gestió de les 80.779 hectàrees ampliades de Cabrera

La comunitat autònoma espera que Madrid contesti el requeriment els pròxims dies

Tanquen cinc instal·lacions a les Balears per gestionar residus de manera il·legal

L'import de les sancions imposades per infraccions en matèria de residus també s'ha multiplicat per 60