eivissa

Big Band Ciutat d’Eivissa i Pere Arguimbau Quartet al Festival de Jazz d’Eivissa

Els concerts del festival es traslladen a partir d'avui a Dalt Vila

Big+Band+Ciutat+d%27Eivissa+i+Pere+Arguimbau+Quartet+al+Festival+de+Jazz+d%27Eivissa

Continua el Festival Eivissa Jazz, que enguany celebra el seu 30 aniversari. Anit passada, a la plaça de Sotavila actuaren la “Big Band Ciutat d’Eivissa” i el quartet del menorquí Pere Arguimbau.

La Big Band Ciutat d’Eivissa va protagonitzar el primer concert de la nit. Els assistents van poder escoltar les seves cançons en un marc incomparable, sota les murades de Dalt Vila. Els temes de Frank Sinatra, entre d’altres, van estar molt presents al repertori d’aquest concert totalment gratuït.

La segona actuació va ser a càrrec de la banda menorquina Pere Arguimbau Quartet, que van celebrar a Eivissa els 20 anys del festival Jazz Obert Associació d’Alligàtors de Menorca.

El Festival Eivissa Jazz es trasllada a partir d’avui a Dalt Vila. El baluard de Santa Llúcia acollirà una doble sessió amb el quartet de Maria Toro a les 9 i mitja del vespre, seguida de l’actuació de Pablo Martín Caminero Quintet. El preu de l’entrada serà de 12 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El 80% de l’oferta complementària d’Eivissa obre aquesta Setmana Santa

Són dades de la Petita i Mitjana Empresa, que assegura que les perspectives de negoci per aquests dies de vacances...

L’Ajuntament d’Eivissa “lamenta” que el Consell rebutgi aprovar-ne el PGOU

La institució insular sol·licita un nou informe de la Direcció General de Recursos Hídrics per a completar la tramitació

El cuinat, el plat més típic de la Setmana Santa a Eivissa

Els 'colissos' en són l'ingredient principal, tot i que enguany, la falta de pluja ha perjudicat la producció d'aquesta verdura...

Eivissa obrirà cinc nous agroturismes aviat

Estan pendents de rebre l'autorització del Consell per obrir portes al públic