MALLORCA

Bona anyada dels Petits Cellers de Mallorca

Han elaborat 2 milions de litres de vi, dels quals el 37 per cent han estat de vi blanc


L’anyada dels Petits Cellers de Mallorca ha estat similar a la de l’any passat pel que fa a litres produïts. El que sí que ha millorat és la qualitat. Els 44 cellers que conformen aquesta associació afirmen que la temporada turística els ha ajudat a animar les vendes, molt tocades ara fa un any a causa del confinament.

Al celler Can Verdura de Binissalem, el vi ja és a les botes després de la verema. La temporada ha estat bona i la producció d’enguany oferirà uns vins una mica més lleugers perquè al raïm li va faltar un poc de grau.

Els 44 cellers de Petits Cellers han produït poc més de 2.129.000 litres, i això suposa gairebé 300.000 litres menys que l’any passat.

Amb vista als pròxims mesos, una de les preocupacions dels vinaters és el proveïment de botelles de vidre, que pot posar traves a la comercialització de l’anyada. De la totalitat del vi produït pels Petits Cellers, destaca l‘increment de la producció de vi blanc, que ha estat del 37% del total, fet que suposa un creixement del 5%.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |